Tvorba webových stránek

Tvorba firemních stránek

24.04.2012 00:00

Pokud tvoříte webové stránky, ať už firemní nebo pro osobní účely, vždy zvažujete několik věcí – mezi nimi jsou myšlenka, účel, pro který stránky vytváříte, pak vás zajímá grafický návrh webu a jiné technické záležitosti – je tu otázka, zda mít hosting placený, nebo využít služeb některých z bezplatných serverů. Nakonec někdo musí vytvořit stránky samotné, což můžete udělat vy sami nebo si najmete firmu, která se na tvorbu webových stránek specializuje.

Tvorba webových stránek vám může zabrat spoustu času, ale taky je můžete mít snadno a rychle – záleží na tom, zda budete psát celý zdrojový kód nebo si stáhnete některý software, třeba wordpress (ale jsou i jiné možnosti). Nicméně v případě firemní stránky asi učiníte lépe, když jejich tvorbu přenecháte zmíněným specializovaným firmám, což vám ušetří čas a nervy. Pokud si dobře vyberete, zajistí vám vybraná firma i hostingový server, který na rozdíl od bezplatných hostingů nebude obsahovat nevyžádanou reklamu.

Práce na webových stránkách ale nekončí umístěním prezentace na Internet. Pravidelná aktualizace webu je důležitá pro udržení kontaktu – třeba v případě, že změníte adresu nebo telefonní číslo, stejně tak se jistě stane, že změníte nebo rozšíříte obsah nabízených služeb a produktů, v tom případě vaši klienti ocení, když se z webových stránek o těchto změnách dozvědí. Vedle obsahových aktualizací je tu ale údržba z hlediska SEO, tedy udržování stránek v nejvyšších příčkách vyhledávačů a čitelnosti pro modernizované webové prohlížeče. 

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.