Tvorba webových stránek

Vaše internetové stránky

20.04.2012 12:58

Jestli vás napadla myšlenka, že je na čase změnit dosavadní stránky a chcete, aby byly kvalitní a úspěšné pro vaše podnikání. Nechte si je vytvořit specialisty. Ti přesně vědí, co takové kvalitní stránky mají obsahovat a jak docílit vysoké návštěvnosti. Pokud se domníváte, že je tvorba www stránek je složitou a zdlouhavou záležitosti, to ovšem neplatí pro specialisty z internet123.cz.

Vše záleží jen na vás, nechte si vytvořit stránky na míru. Veškeré informace, které poskytnete, budou zpracovány pro efektivitu vašich nových stránek. Stačí si jen domluvit schůzku s konzultantem, kde se seznámíte s prací, ale i s doplňkovými službami, které vám budou vyhovovat. Poté vám bude předložen návrh webu. Ten se odráží od požadavků, které máte v představě.

Veškerý text, který je obsažen na stránkách, je zadávaný pomocí dotazníků, který je vám zaslán. Dotazník přibližuje vaše podnikání a slouží pro obsah webu. Text, který má být na webu, je důležitý pro budoucí návštěvníky. Formulář se týká informací ohledně vašeho podnikání, na základě těchto informací je zpracovaný obsah. Zajisté si vyberete vhodný vzhled stránek, který se může hodit k obsahu nebo předmětu podnikání. Po dokončení vzhledu jsou stránky hotové. Zveřejněny jsou však, až po vašem schválení. Veškeré texty, klíčová slova jsou psány specialisty. Výsledem vám jsou spokojení návštěvníci a noví zákazníci. Vaše nové internetové stránky dostanou novou úroveň, stejně tak i vaše prezentování firmy.

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.